Award

Oei, ik groei! beste app van jaar 2023

23 november zijn winnaars van beste en populairste website en app bekendgemaakt

Oei, ik groei! beste app van jaar 2023

Foto: Oei, ik groei

Het Nederlandse publiek heeft gestemd en de winnaars zijn bekend! Tijdens de feestelijke Website van het Jaar Award Show in CIRCA Amsterdam op 23 november zijn de winnaars van de beste en populairste website en app bekendgemaakt en in de schijnwerpers gezet. Oei, ik groei! is uitgeroepen tot de beste app van het jaar in de categorie Health & Lifestyle!

Emerce organiseert in samenwerking met Multiscope jaarlijks de Website van het Jaar-verkiezing, de grootste online publieksprijs die wordt uitgereikt aan de beste websites en apps van Nederland. Hiermee wordt de digitale wereld gevierd en worden de winnaars extra uitgelicht.

De app van Oei, ik groei!, gericht op de 10 mentale sprongen in de eerste 20 maanden van een baby, is er om ouders te helpen bij de grootste sprong in hun leven: het krijgen van een baby. En dat wordt gewaardeerd door de stemmers, want de app is beoordeeld als de beste! Oei, ik groei! scoort het beste als er wordt gekeken naar de hoogste kwaliteitsscore op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie!

Menno van Driel, General Manager Oei, ik groei!: “We zijn ontzettend trots dat onze app het beste beoordeeld is en ons harde werk wordt beloond. Hiermee kunnen we nu en in de toekomst nog meer ouders helpen tijdens het maken van de grootste sprong in hun leven: het krijgen van een baby!”

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijBusinessNieuws