Award

Kamera Express ook in België bekroond tot Retailer of the Year

Kamera Express is verkozen tot de beste winkelketen van België

Kamera Express is verkozen tot de beste winkelketen van België in de categorie ‘Consumentenelektronica’ van Retailer of the Year. Dit is op donderdag 28 september bekend gemaakt.

“We zijn enorm trots en dankbaar dat we ook in België deze prijs hebben gewonnen”, reageert Ben Cornelisse, CEO van Kamera Express. De prijs ‘Beste Winkelketen Consumentenelektronica van België werd op donderdag 28 september 2023 uitgereikt. “Deze overwinning is een geweldig compliment dat de waardering van onze klanten duidelijk weerspiegelt”, reageert Cornelisse. “We voelen ons vereerd dat we deze prijs aan onze prijzenkast mogen toevoegen!”

Een week eerder, op donderdag 21 september, won Kamera Express ook de Retailer of the Year Award voor beste winkelketen in Nederland. Cornelisse: “Deze prestigieuze prijs betekent veel voor ons. Het is overweldigend dat we de prijs nu in twee landen hebben mogen winnen. Het is een kroon op ons harde werk en een prachtige beloning voor onze voortdurende streven naar een optimale klantbeleving.”

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijBusinessNieuws