Promotie

GP Products verwelkomt Michel Neven als commercieel directeur

GP Products Heeft zijn uitbreiding in Europa belangrijke volgende stap gezet

GP Products

GP Product meldt dat met ingang van 1 januari Michel Neven de rol van commercieel directeur bekleedt. Zijn aanstelling benadrukt de ambitie van GP Products om, voortbouwend op hun leidende positie in de Benelux, nu ook Europa te veroveren. Michel brengt een schat aan internationale ervaring in de distributie van premium aftermarket auto- en motoraccessoires met zich mee, wat ongetwijfeld een waardevolle bijdrage zal leveren aan onze expansieplannen.

Patrick Meijer, CEO van AM Group, benadrukt het belang van Michel’s expertise: “Zijn indrukwekkende internationale successen bij toonaangevende organisaties zoals Akrapovič, Yamaha, Bihr en Kawasaki zijn precies wat GP Products nodig heeft voor onze groeiambities. Zijn vermogen om zowel kleine teams als grote groepen effectief te leiden, voegt een belangrijke dimensie toe aan ons managementteam.”

GP Products is dé B2B-go-to-partner die hoogwaardige automodificatie-onderdelen distribueert. Na een stevig partnernetwerk in de Benelux te hebben opgebouwd, spreidt GP Products nu zijn vleugels naar andere Europese landen, met onder meer het Verenigd Koninkrijk en Duitsland als belangrijke markten.

“Michel Neven versterkt GP Products”

Michel Neven staat bekend om zijn uitzonderlijke prestaties in zowel de start-up- als scale-up fase van commerciële organisaties in de aftermarket sector. Over zijn nieuwe uitdaging zegt Neven: “Ik ben enthousiast om mijn ervaring in te zetten om GP Products commercieel, structureel en organisatorisch te versterken en naar een hoger niveau te tillen.”

Deze samenwerking markeert een nieuwe fase voor GP Products in hun streven om als distributeur van premium aftermarket producten hun reputatie verder uit te bouwen. Met een focus op zowel de Europese markt als daarbuiten, positioneert GP Products zich steeds nadrukkelijker als een professionele en betrouwbare partner in de branche.

Onder de merken die GP Products distribueert bevinden zich gerenommeerde namen als Urban Automotive, Akrapovič, Eventuri, Novitec, BRABUS, HRE, CSF, ADRO, Alpha N, MSS, Leib en meer.

Nu op WijBusinessNieuws