Uitbreiding

GaragePark opent vijftigste park in Nederland

Bedrijf levert 146 garageboxen op in Rosmalen

GaragePark opent vijftigste park in Nederland

Foto: GaragePark

Rosmalen,
14  juni opent GaragePark officieel haar nieuwste park op de Kruisstraatse Akkers 21 in Rosmalen. Met GaragePark Rosmalen voegt deze organisatie een vijftigste locatie in Nederland toe aan haar portfolio. Bestaande uit 146 boxen, “De opening van onze vijftigste locatie in Nederland is een mijlpaal en een belangrijke stap in onze missie om te voorzien in de groeiende behoefte aan opslagruimte van kleine ondernemers”, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Rosmalen, gelegen in het hart van het ondernemende Brabant, is de perfecte plek hiervoor. Dat zien we terug in de verhuur van de boxen, want nog vóór de officiële opening hebben we al units verhuurd aan ondernemende inwoners uit Rosmalen. Dat zegt veel over de bedrijvigheid in de regio.” 

Voorzieningen

GaragePark Rosmalen ligt erg centraal door de verbinding met de A59, en is goed te bereiken met de auto. Die toegankelijkheid is kenmerkend voor GaragePark, maar ook veiligheid op het park is een belangrijke prioriteit. Venema: “Ondernemers willen hun voorraden, materialen en gereedschappen 24/7 toegankelijk en veilig kunnen opslaan. Vandaar dat elke box van alle BORG-2 veiligheidsmaatregelen, zoals camerabewaking, is voorzien. Het park is daarnaast 24/7 toegankelijk en is verlicht. Sanitaire voorzieningen, toiletten en een waterkraan met stortbak, zijn ook aanwezig. Zo kunnen ondernemers zich vooral bezighouden met waar ze goed in zijn.”

Uitbreiding

GaragePark organiseert morgen een feestelijke opening van park Rosmalen, waarbij huurders de sleutel van hun box zullen ontvangen. Geïnteresseerden kunnen langskomen voor een hapje, drankje en een kijkje op het park en er is voor hen een speciale introductieprijs vanaf 99 euro per maand. Venema: “Voor iedere ondernemende inwoner is wat wils. Onze multifunctionele boxen zijn namelijk ook inzetbaar als opslag van bijvoorbeeld huisraad. Terwijl we het succes van alweer ons vijftigste park vieren, blijven we bezig met het realiseren van nieuwe parken om zo in heel Nederland ondernemers een betaalbare werk- en opslagruimte te kunnen bieden. Op dit moment werken we aan drie nieuwe parken, die later dit jaar zullen worden opgeleverd. Ons uiteindelijke doel is om zoveel mogelijk kavels en/of onbenutte panden op bedrijventerreinen te transformeren naar een broedplaats voor lokale ondernemers. In ieder geval zijn we al goed op weg.”variërend van achttien, tot en met 27 vierkante meter, wil GaragePark regionale ondernemers opslag- en werkruimte bieden.

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijBusinessNieuws