Integratie

De Vroedt en Thierry sluit zich aan bij Boer en Croon

Bundelling van eigen search-activiteiten in de private/profit sector onder de merknaam De Vroedt & Thierry

De Vroedt en Thierry sluit zich aan bij Boer en Croon

Foto: Boer & Croon

Amsterdam,
Het gerenommeerde executive searchbureau De Vroedt & Thierry sluit zich aan bij Boer & Croon. Door de overname van dit Amsterdamse kantoor versterkt Boer & Croon haar executive search praktijk. Boer & Croon bundelt haar eigen search-activiteiten in de private/profit sector onder de merknaam De Vroedt & Thierry. Daarmee verstevigt Boer & Croon haar positie in de private markt.

In de publieke sector is Boer & Croon met dochteronderneming Vanderkruijs al een prominente speler in de werving van bestuurders en toezichthouders. Vanderkruijs, sinds 2022 onderdeel van Boer & Croon, rekent vrijwel alle zorgorganisaties, onderwijs- en culture instellingen en overheden tot haar opdrachtgeverbestand. Vanderkruijs en De Vroedt & Thierry zullen als sterke merken in het topsegment naast elkaar de executive search positie van Boer & Croon bepalen, aangevuld met dochteronderneming YESS voor professional functies in het midden- en hoge management in de sectoren logistiek, familiebedrijven, IT en telecom. Met de toevoeging van het team van De Vroedt & Thierry heeft Boer & Croon nu 13 partners actief in executive search.

De Vroedt & Thierry richt zich sinds 1975 op de selectie en werving van senior management, directiefuncties en toezichthoudende rollen (raden van commissarissen en raden van toezicht). De afgelopen decennia heeft het kantoor zich gespecialiseerd in specifieke sectoren zoals financiële dienstverlening, private equity, tech & digital, energie, retail & FMCG, telecom, media en entertainment (TME). De dagelijkse leiding blijft in handen van de huidige Managing Partner Ralf Knegtmans. Hij zal zijn kennis en ervaring ook inzetten voor de verdere nationale en internationale ontwikkeling van de executive search en interim-dienstverlening van Boer & Croon, AB&C Groep en EPSA.

De Vroedt & Thierry versterkt topniveau zakelijke markt bij Boer & Croon

Jaap Heeringa, CEO Boer & Croon: ‘De overname van De Vroedt & Thierry en de komst van Ralf in onze organisatie versterkt onze dienstverlening en ons netwerk op het hoogste niveau van de zakelijke markt. Door de bundeling van onze kennis met de expertise van De Vroedt & Thierry zijn wij nog beter in staat onze klanten te helpen met zowel hun interim als vaste leiderschapsvraagstukken.’

Ralf Knegtmans, Managing Partner Van Vroedt & Thierry: “De Vroedt & Thierry is een van de pioneers in executive search met een prachtige 50-jarige historie. Met gespecialiseerde practices werken wij in de top van de markt, zowel nationaal als internationaal, aan RvB en RvC posities. We zien een enorme strategische fit met, en passen naadloos bij de ondernemende cultuur van Boer & Croon en AB&C Groep. Deze samenvoeging stelt ons in staat onze opdrachtgevers nog beter te bedienen met juist ook executive interim-management en managementconsulting dienstverlening.”

Claire Leussink-Nies, CEO AB&C Groep: ‘AB&C Groep is een thuis voor ambitieuze en hoogwaardige dienstverleners die bijdragen aan de ambitie om – via een full-service propositie – onze opdrachtgevers helpen te groeien om de effectiviteit van hun organisatie te verbeteren. De Vroedt & Thierry, als gerenommeerde dienstverlener in executive search, sluit naadloos aan bij onze missie, visie en waarden. Met de combinatie Boer & Croon en De Vroedt & Thierry verstevigen we onze positie in de top van de zakelijke markt. Wij zien uit naar de verdere uitbouw van onze gezamenlijke dienstverlening.’

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijBusinessNieuws