Horeca

Café Van Zanten introduceert culinaire frikandellen tijdens Frikandellenfeest

Café Van Zanten op culinaire tour

Café Van Zanten introduceert culinaire frikandellen tijdens Frikandellenfeest

Foto: Café Van Zanten

Rotterdam,
De frikandel heeft niet bepaald het imago van haute cuisine en fine dining. Toch gaat Café Van Zanten hier op 15 maart verandering in brengen: tijdens het Frikandellenfeest krijgen gasten de kans om de frikandel in al haar culinaire glorie te proeven. Dus niks geen klodder curry, mayo en wat versnipperde rauwe ui, maar prikkelende smaaksensaties die de gefrituurde vleesstaaf naar nieuwe hoogten brengt.

Café Van Zanten op culinaire tour

De culinaire herwaardering van de frikandel staat niet op zichzelf. Waar Café Van Zanten voorheen vooral bekend stond vanwege de perfect getapte pilzen, voetbalfeestjes en het enorme zonnige terras, breiden ze tegenwoordig hun faam uit met een heuse culinaire tak. Afgelopen december is bedrijfsleider Leo al gestart met zijn betaalbare kroeghappen voor om en nabij een tientje. Tegenwoordig wordt óók dit menu uitgebreid met een culinaire upgrade: het Fijn Dining 3 gangenmenu voor slechts €17,50.- Denk aan een fluweelzachte tomatensoep met handgedraaide gehaktballetjes vooraf, een hoofdgerecht van Leo naar keuze, en als nagerecht stilstaand gevroren ijs met bourbonvanille uit Madagaskar, opgebouwd uit laagjes van pure Zwitserse couverture. Ook wel bekend als Vienetta.

Nu op WijBusinessNieuws