Benoeming

Absolute Motors verwelkomt Alexander Sterk als commercieel directeur

Absolute Motors verwelkomt Alexander Sterk als commercieel directeur

Absolute Motors verwelkomt Alexander Sterk als commercieel directeur

Ridderkerk,
Absolute Motors is verheugd te kunnen aankondigen dat Alexander Sterk vanaf 1 maart 2024 de rol van commercieel directeur op zich zal nemen. Zijn komst betekent een nieuwe fase van professionalisering binnen Absolute Motors, gericht op het verder verbeteren van kwaliteit en klantenservice. Alexander’s staat van dienst bij Louwman Exclusive illustreert zijn capaciteit om organisatorische excellentie te stimuleren in de luxe automobielsector. 

Patrick Meijer, CEO van de AM Group, licht toe: “Alexander’s expertise is cruciaal voor de verdere professionalisering van onze organisatie. Zijn visie op kwaliteit en klantenservice sluit perfect aan bij onze ambitie om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze ook te overtreffen. Daarnaast zal zijn leiderschap bijdragen aan het versterken en uitbreiden van de Absolute Motors-community.”

Alexander Sterk brengt een rijke geschiedenis mee in het leiden van groei binnen het segment van exclusieve auto’s en supercars. Over zijn nieuwe functie zegt Sterk: “Ik ben enthousiast over de mogelijkheid om de klantgerichte filosofie van Absolute Motors naar een hoger niveau te tillen en de banden binnen de community van liefhebbers en eigenaren te versterken.”

Met de aanstelling van Alexander Sterk zet Absolute Motors verdere stappen in het uitbouwen van zijn reputatie als marktleider in het premium segment van de automobielindustrie, waar persoonlijke aandacht en maatwerk de standaard zijn.

Nu op WijBusinessNieuws